Tom POV.

Wanneer Bill weer iets verder bij mij vandaan is gaan staan til ik Arthur op en kijk even in z'n gezichtje. Ik zie aan hem dat het hem pijn doet dat Bill hem eigenlijk negeert. Op deze leeftijd zou het ideaal zijn als Bill en hij die band wel konden bouwen, want nu ziet Arthur er nog geen kwaad in. Ik vrees dat als we er te lang mee wachten dat het voor altijd een soort strijd gaat worden en niet alleen van Bill z'n kant. "Papa Bill houdt wel van je hoor," zeg ik dan maar en ik geef Arthur een kusje op z'n wang. Ik twijfel nog over wat ik hem over Melissa moet vertellen. Moet ik hem überhaupt wel over Melissa vertellen? Als hij tiener is misschien, maar nu nog niet. Hij weet nu ook nog niet wat de dood is.

"We kunnen proberen om Storm groeihormoon toe te dienen, want je zei net dat hij soms weer even groeit en dat z'n groei dan weer een maand of langer kan stoppen?" Vraagt de wetenschapper en Bill knikt. "Okay, dan proberen we het met groeihormoon. Als dat niet helpt lijkt er niks anders op te zitten dan afwachten en het gewoon z'n gang laten gaan. Tenminste, als we in z'n bloed verder geen verklaring vinden," zegt de wetenschapper.

"Is het groeihormoon schadelijk als het niet werkt?" Vraagt Bill onzeker.

"Als we niet te veel toedienen zal het niet schadelijk zijn. Maar als haar vader is het jouw keus," zegt de wetenschapper waarna Bill even naar mij kijkt.

"We willen alles proberen, toch?" Vraag ik en Bill knikt even waarna hij weer naar de wetenschapper kijkt.

"Doe maar. Ik wil alles proberen."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hopelijk help het !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen