Bill POV.

Ik kijk angstig naar Tom wanneer hij nog altijd geen aanstalten maakt om het zwaard weg te leggen terwijl het bloed uit mijn hand inmiddels op de grond drupt. Wanneer Tom de zwaard iets naar voren steekt, steekt hij hem recht in William z'n buik waarna hij de zwaard gelijk loslaat.

"Ik wou dat niet doen, echt niet," zegt Tom terwijl William op de grond zakt en ondanks mijn hand dat nog steeds bloed druk ik mijn hand op z'n buik in een poging het bloeden te stoppen. Ik weet dat we geen van beide een SOA hebben, dus het maakt niks uit dat ons bloed zich nu vermengt. Ik hoop vooral dat Ezra nu niet de kamer in komt.

Pas wanneer de dokter er is laat ik ik William z'n wond los. Ik zie dat William wat tegen mij probeert te zeggen, maar de woorden komen zijn mond niet helemaal lekker uit, maar ik denk dat ik hem begrijp. "Ik weet dat je van me houdt," zeg ik zachtjes waarna hij door de dokter wordt meegenomen en ik kijk naar mijzelf, want ik zit helemaal onder het bloed, van mij en van William. Ik vraag een bediende om even op de meiden te letten en ik begin alles schoon te maken, maar uiteindelijk is er geen ontkomen meer aan en moet ik Tom weer onder ogen komen.

Ik loop naar mijn kamer om mij op te frissen en zie Tom op het bed zitten. "Ik kan niet geloven dat je hem uit jaloezie hebt gestoken," zeg ik tegen Tom, want ik weet dat Tom zo niet is, maar ja, is Tom überhaupt nog wel de Tom waar ik ook voor ben gevallen?

"Het spijt me," zegt Tom terwijl hij z'n hand op z'n buik laat rusten.

"Als je iemand bijna vermoord is spijt niet genoeg Tom. William had dood kunnen zijn en of hij nog zwanger is? Wie zal het zeggen," zeg ik kwaad.

"S.Sorry," zegt Tom waarna hij ineens opstaat en met z'n hand voor z'n mond richting de wc rent.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy
    Dit word nog wat
    Tom moet gaan praten en Bill had eerder moeten zeggen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen