Bill POV.

"Zullen we anders gaan zwemmen? Iedereen druppelt nu toch nog wat binnen, vanavond ontmoeten we pas de hele groep," zegt Tom.

"Is hier een zwembad dan?" Vraag ik.

"Nee, ik bedoel natuurlijk het meer, hierachter," zegt Tom.

"Ehm, is dat niet vies?" Vraag ik.

"Daar hebben we een douche voor," zegt Tom waarna ik maar knik. Ik heb wel een zwembroek meegenomen, dus waarom dan ook niet?

"Ehm, waar kan ik mij omkleden?" Vraag ik.

"Bill, hier is niet de plek om preuts te zijn, of wil je elke ochtend als laatste douchen omdat je alleen in de douche wilt zijn?" Vraagt Tom.

"Wat? Is het een gemeenschappelijke douche?" Vraag ik geschrokken.

"Heb je de brochure niet doorgekeken ofzo?" Vraagt Tom en ik bloos even.

"Jawel, maar niet hoe de kamers en hutten enzo ingedeeld zijn," zeg ik eerlijk.

"Okay, deze hut heeft 6 kamers. Wij delen deze kamer dus en in de andere kamers zitten per kamer drie jongens en wij allemaal delen de doucheruimte. Uit ervaring is niet iedereen er gelijk, maar alleen zal je niet zijn," zegt Tom en ik knik even. Dat is iets wat ik misschien beter had moeten bekijken. "Maar vooruit, voor nu zal ik met mijn rug naar je toestaan terwijl je, je zwembroek aantrekt," zegt Tom en zodra hij zich heeft omgedraaid pak ik mijn zwembroek uit mijn koffer en kleed mij zo snel mogelijk om waarna Tom zich ook omkleed. "Ben je er klaar voor?" Vraagt Tom en ik knik even waarna ik hem naar het meer volg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill wees blij dat je iemand hebt die je nog helpt
    Niet dat je word uitgelachen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen