Bill POV.

Ik begin steeds meer te beseffen dat ik verliefd aan het worden ben op Tom. Ik weet zeker dat het echt is en niet alleen komt omdat hij mij helpt. Alleen, wilt hij wel echt een relatie met iemand die beschadigd is? "Bill, ben je okay?" Vraagt Tom en gelijk kijk ik Tom weer aan.

"Ja, ik was gewoon in gedachten verzonken," beken ik en Tom kust mij eventjes. "Denk je dat hij nog terug gaat komen?" Vraag ik onzeker.

"Hij doet maar, want ook dan zal ik er zijn. Ik blijf hier zolang totdat hij beseft dat hij hier niet mee kan doorgaan," zegt Tom en ik knik waarna Chloé begint te huilen.

"Denk je dat ik mijn vaders de waarheid over Chloé moet vertellen?" Vraag ik terwijl Tom en ik samen naar haar kamertje lopen.

"Ik wil best haar papa blijven spelen. Eerlijkheid is belangrijk, maar ik moet bekennen dat ik een soort van papa voor haar wil zijn en dat jouw vaders denken dat ik haar vader ben maakt dat wel makkelijker," bekent Tom en ik snap hem ook wel. Ik heb hem naar Chloé zien kijken. Ik heb nog nooit iemand zo naar het kind van een ander zien kijken, nog nooit.

"Dan mag jij voor nu haar papa blijven spelen," zeg ik en misschien wel voor altijd, maar dat kan ik nu nog niet zeggen, want misschien krijgen we over een paar maanden wel ruzie en ligt alles weer heel anders. Alleen vraag ik mij af of hij Chloé dan wel wilt laten gaan. Naast het feit dat ik ooit seks met hem moet hebben als we het officieel maken is mijn tweede angst dat hij Chloé wilt wanneer het ooit zou mislopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill maakt zich te veel zorgen
    Nu eerst de problemen van nu aanpakken

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen