Bill POV.

Twee dagen later zijn de weeën dan toch echt begonnen en fuck wat doet het pijn. "Je kan het schat," zegt Tom en ik kijk hem even aan.

"Maar het doet zo'n pijn," breng ik uit terwijl ik tussendoor wat puf en Tom streelt met langzame bewegingen over mijn hand.

"Je weet dat de pijn het uiteindelijk waard is," zegt Tom en ik knik even. Daar houd ik mij ook aan vast. Als dit voorbij is, dan is het mij eindelijk gelukt om alsnog een kind op de wereld te zetten.

Wanneer ik mag persen knijp ik in Tom z'n hand terwijl ik alles geef. "Kijk eens, hier is jullie zoontje," zegt de verloskundige en ze legt de baby op mijn buik.

"Welkom Aad," zeg ik zachtjes waarna luide snikken mijn mond verlaten en gelijk kruipt Tom naast mij op het bed.

"Hey, komt alle spanning er nu uit?" Vraagt Tom en ik knik even terwijl ik nog niet kan stoppen met huilen. "Het is okay schat," zegt Tom waarna hij Aad van mijn buik pakt en op z'n eigen buik legt. "Je had een broer of zus kunnen hebben een aantal jaar terug, daarom reageert papa zo, maar hij is super opgelucht dat jij hier nu bent, helemaal gezond," zegt Tom tegen Aad en natuurlijk begrijpt Aad er nog niks van, maar dat hoeft ook niet. "Gaat het weer?" Vraagt Tom.

"Ik denk het wel," zeg ik zachtjes. Alles kwam er gewoon in één keer uit en ik weet eigenlijk ook niet waarom.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw arme Bill
    Vind zielig maar Tom woorden zijn heel erg lief

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen