Tom POV.

Wanneer Bill weer thuis is loop ik gelijk naar hem toe. "Tom, ik had het gevoel te worden gevolgd," zegt Bill zachtjes.

"Heb je iemand gezien?" Vraag ik en Bill schudt langzaam z'n hoofd. "Misschien werd je ook niet gevolgd. Ik kan mij wel voorstellen dat je dat kan denken na al dat gestalk wat Chris al heeft gedaan," zeg ik en Bill knikt even waarna ik mijn armen om hem heen sla. Hij zal vanzelf wel weer ontspannen kunnen leven. Chris zal toch niet zo dom zijn om dat contactverbod te negeren?

"Zijn de kinderen op hun kamer?" Vraagt Bill zachtjes.

"Ja, Anita slaapt alleen al, maar ze wordt vanzelf weer wakker. Riley, Mark en Ben zijn aan het spelen en Annie doet weet ik veel wat," zeg ik.

"Typisch iets voor tienermeiden waarschijnlijk, hmm?" Vraagt Bill en ik knik even. Het is een uitdaging, een tiener in huis, maar aan de andere kant schiet dat voor Mark ook al op. Laat ik zeggen dat de tijd gewoon veel te snel gaat.De volgende dag.

Bill POV.

Na heerlijke ochtendseks te hebben gehad met Tom, ook al moesten we snel zijn om niet door de kinderen te worden gestoord, loop ik naar beneden om dan naar buiten te gaan. Het is een mooie dag, dus buiten ontbijten kan vandaag geen kwaad, maar zodra ik buiten kom valt mijn oog op de schuur waar met rode koeienletters HOER op staat geschreven en ik snel naar binnen.

"Misschien is het toch beter om binnen te ontbijten," laat ik Tom zachtjes weten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Stalk alarm! Maar van wie?!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen