Tom POV.

Wanneer ik heb overgegeven ga ik recht staan en ik pak een zwangerschapstest uit het kastje. Het zou echt wel het slechtst mogelijke moment zijn om ineens wel positief te zijn.

Ik voer de test uit waarna ik gespannen afwacht totdat er een positieve uitslag zichtbaar wordt. Fuck, echt weer iets voor mij om net nu zwanger te zijn. Ik gooi de test weg waarna ik naar de badkamer loop en toekijk hoe Bill zich aan het opfrissen is. "Ben je nog kwaad?" Vraag ik zachtjes.

"Wat denk je zelf!?" Roept Bill uit en ik bijt in mijn lip.

"Het was echt niet mijn bedoeling," zeg ik.

"Je had gewoon van die zwaard af moeten blijven! Die wond aan mijn hand had ook veel erger kunnen zijn! Nu is het maar een snee, maar wat als!?" Roept Bill en een snik verlaat mijn mond.

"Jij bent hier niet het slachtoffer Tom! Je had mijn twee dochters hun vader kunnen ontnemen! Je hebt waarschijnlijk mijn ongeboren kind ontnomen!" Roept Bill en ik bijt in mijn lip terwijl Bill schone kleding aan het aantrekken is.

"Alsjeblieft Bill," smeek ik.

"Ik weet niet hoe we dit moeten oplossen Tom. Ik hield van degene die niet zo was, jij bent niet die Tom," zegt Bill.

"H.Hield?" Vraag ik.

"Ik hou nog steeds van die Tom, maar ik hou niet van de Tom die je geworden bent. Ik ga kijken of er nog nieuws is," zegt Bill waarna hij weg begint te lopen.

"Ik ben zwanger," zeg ik dan nog snel, maar Bill reageert niet. Of hij heeft mij echt niet gehoord, of hij negeert mij of hij geloofd mij niet en denkt dat ik het alleen maar zeg om hem terug te krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Denk niet gehoord
    Lekker zooitje bij ze

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen