Bill POV.

Wanneer we bij het meertje zijn blijkt het dat Tom en ik de enige zijn. "Mogen we hier überhaupt wel zwemmen?" Vraag ik aan Tom.

"Natuurlijk. Dat het nu zo rustig is, is omdat niet iedereen gelijk wil gaan zwemmen bij aankomst," zegt Tom en ik knik even waarna ik het water in ga, gevolgd door Tom.

"Ik ben blij dat ik de kamer met jou deel," zeg ik dan.

"En waarom is dat?" Vraagt Tom.

"Nja, ik zou de kamer maar hebben moeten delen met iemand die ik totaal niet mag," zeg ik.

"In zo'n geval wordt er vaak niet moeilijk gedaan met wisselen of een andere kamer krijgen. Vaak is ook niet alles bezet, dus er is dan altijd wel een kamer waar je heen had gekund," zegt Tom en ik knik even waarna Tom mij ineens nat spettert.

"Hey!" Roep ik verontwaardigd uit en Tom lacht even.

"Sorry, moest even," zegt hij met een knipoog en ik schud mijn hoofd.Wanneer Tom en ik klaar zijn met zwemmen lopen we naar de douches en Tom kijkt mij even aan. "In dit geval zou je met zwembroek aan kunnen douchen," zegt hij.

"Nee, ik, ik moet er toch aan wennen, ik kan moeilijk een paar maanden zonder mijn geslachtsdeel te kunnen wassen," zeg ik en met alleen Tom is het misschien makkelijker wennen dan wanneer er meer jongens onder de douche staan. Langzaam laat ik dan mijn zwembroek zakken waarna ik naar Tom kijk en hij glimlacht naar mij.

"Zo moeilijk is dat toch niet," zegt hij waarna hij zelf zijn zwembroek ook uittrekt en één van de douches aanzet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te lief
    Komt wel goed 😏

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen