Bill POV.

"Hoe doe je dat?" Vraag ik aan Tom.

"Ik ben gewoon goed met kinderen," zegt Tom.

"Ja, maar je hoefde niet eens wat te doen," zeg ik.

"En kinderen mogen mij altijd vrij gemakkelijk," zegt Tom en ik knik even. Sommige mensen hebben dat geluk. Ik wat minder, maar het zijn mijn broertjes, dus ik hou wel van ze.

Wanneer de jongens weer slapen is het echt tijd voor Tom om te vertrekken en ik ga op mijn bed zitten. Misschien moet ik toch maar leren voor de toets van morgen, nu ik tijd over heb. Ik lig toch nooit voor elven in bed.Een aantal weken later.

"Tom, stap nou op d'r af. Die rozen geven zichzelf niet. En onthoud, wees geïnteresseerd in haar. Dat is voor haar belangrijk," zeg ik.

"Maar Bill, ik ben misselijk," zegt Tom.

"Ben je zo zenuwachtig?" Vraag ik.

"Misschien, ook al voel ik mij verder niet zenuwachtig," zegt Tom.

"Ga dan maar gewoon. Je zal vast niet ineens over je nek gaan," zeg ik waarna Tom knikt en op Simone afstapt. Ik heb hem nooit verteld dat Simone ook al een tijdje een oogje op hem heeft, maar ik vind het veel te leuk om met iemand te spelen, daarnaast, als ik dat had verteld dan had ik er nooit seks uit kunnen krijgen.


Twee weken later. Vrijdagavond.

Ik stap mijn huis uit en tot mijn verbazing zie ik Tom nerveus voor de deur staan. "We moeten praten Bill, het is belangrijk," zegt Tom.

"Je hebt Simone. Jullie zijn een koppel, waar zouden wij dan nog over moeten praten?" Vraag ik.

"Het is echt belangrijk Bill, alsjeblieft," smeekt Tom bijna.

"Ik ben net onderweg naar de club. Je mag wel mee," zeg ik.

"Kom je überhaupt wel binnen? We zijn pas zestien," zegt Tom.

"Ik heb connecties," zeg ik waarna ik Tom met mij meesleur. Dan kan hij ook nog wat extra's leren.


Bij de club aangekomen kunnen we zonder controle naar binnen en ik zet mij met Tom aan de bar terwijl ik oogcontact zoek met een man die ook aan de bar zit en niet veel later bestelt hij al een drankje voor mij. Drankjes kan ik niet betalen, maar op deze manier lukt het mij meestal wel. "Wil je ook wat? Ik kan hem vragen ook voor jou te betalen?" Vraag ik aan Tom, maar hij schudt z'n hoofd. "Okay dan niet, maar watch and learn," zeg ik en ik drink mijn drankje in één keer leeg waarna ik op de man van een jaar of 20 afstap. Ja, ik ben nog maar 16, maar dat weet verder niemand. Ze gaan er vanuit dat je minstens 18 bent als je hier binnen bent.

Ik ga dicht tegen de man aanstaan en praat wat met hem waarna hij zijn lippen op die van mij drukt en wanneer ik de kus even stop wil ik mijn duimen naar Tom opsteken aangezien ik mijn score voor vannacht binnen heb, maar Tom is nergens meer te zien. "Naar jouw huis?" Vraag ik aan de man en hij knikt waarna ik maar met hem mee ga. Waarschijnlijk was dit gewoon niet de omgeving voor Tom, daarnaast zijn Tom en ik verder ook geen vrienden en misschien moet ik hem dat nog wel duidelijk maken, want dat lijkt hij soms te vergeten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha waarom heb jn zo gevoel dat Tom zwanger isxD
    Of dat die verliefd is op Bill

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen