Tom POV.

Wanneer ik op school aankom zucht ik even. Ik mis Tess nu al. Ik dacht dat het niet veel anders zou zijn na haar geboorte om naar school te gaan, maar dat is het dus wel. Het liefst was ik nog een aantal weken thuis bij Bill gebleven om samen voor Tess te zorgen.

"Hey Tom, we hebben je gemist man," zegt Georg, mijn beste vriend.

"Ik jullie ook," zeg ik, maar of ik het echt meen? Ik heb eigenlijk niet meer aan mijn vrienden van school gedacht sinds Tess er is.

"Hoe is het nu om vader te zijn?" Vraagt Georg nieuwsgierig.

"Vooral wennen. Het is toch een nieuwe levensfase die Bill en ik zijn ingegaan. Mijn hart loopt vol van liefde als ik naar mijn dochter kijk," zeg ik en ik pak mijn gsm en laat een foto van Tess aan Georg zien.

"Waarom zegt iedereen toch altijd dat pasgeboren baby's zo mooi zijn?" Vraagt Georg.

"Hey, je hebt het hier wel over mijn dochter ja," zeg ik waarschuwend en ik stop mijn gsm weer in mijn zak waarna ik zonder verder nog wat te zeggen de school in loop om mijn andere vrienden te begroeten."Is er ook nog iets anders waar je over kunt praten?" Vraagt Gustav in de pauze en ik kijk hem aan. Het is duidelijk dat mijn vrienden nog niks weten van het ouderschap. Het is logisch op onze leeftijd, maar toch. Ik praat gewoon graag over mijn dochter.

"Ik ga wel ergens anders zitten," zeg ik met een zucht waarna ik opsta om aan een andere tafel te gaan zitten. Ik wil niet aan tafel zitten met mensen die mij geen eens willen begrijpen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahah
    De bekende situatie
    Andere fase

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen