Tom POV.

Wanneer we thuis zijn kijk ik even naar Bill die met Aad op de bank zit. "Bill, ik denk dat het zo tijd is voor z'n flesje. Dan kunnen we het schema goed aanhouden," zeg ik en Bill knikt even waarna ik gewoon z'n flesje klaarmaak en dan aan Bill geef zodat hij Aad kan voeden.

"Stel je voor dat z'n grotere broer of zus hier nu was geweest," zegt Bill zachtjes.

"Ik denk niet dat Aad er dan nu was geweest," zeg ik eerlijk, want dan was alles anders gelopen. Misschien was er dan wel een ander kind, maar dat zou Aad niet zijn geweest.

"Tom, ik heb heel even spijt gehad van het feit dat ik te ver ben gegaan en dat jij daar boos over was, maar nu ik Aad zie kan ik daar geen spijt meer van hebben," zegt Bill.

"Dat is mooi lieverd. Ik vind het ook niet meer erg. Ik weet dat bepaalde gevaren nog niet geweken met mijn verleden en alles, maar ik besef nu dat het geen zin heeft om in angst te blijven leven. Ik heb jou, we hebben onze zoon, het kan haast niet beter," zeg ik en Bill knikt even waarna hij zucht.

"Je hebt wel altijd gelijk gehad dat een nieuwe baby de verloren baby niet doet vergeten," zegt Bill.

"Ja, maar dat was ook gewoon logisch, maar je hebt nu wel iemand om al jouw liefde aan te geven," zeg ik.

"Ik geef anders ook een deel van mijn liefde aan jou hoor," zegt Bill en ik weet gewoon dat mijn wangen rood kleuren. Bill is zo lief. Ik hoop gewoon dat hij nooit iets van mijn verleden hoeft te merken verder. Dat hij en Aad veilig zijn. Als ze iemand willen pakken, pakken ze mij maar, maar van Aad en Bill blijven ze af.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw ge schattig!!
    Echt super lief !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen