Bill POV.

Wanneer ik Tom z'n kamer weer in loop zie ik dat hij in slaap is gevallen, maar op z'n nachtkastje ligt wel een papiertje met een tijd en datum. Ik vermoed dat hij nog wel heeft gebeld voor een afspraak bij de verloskundige.

Ik loop dan weer stilletjes z'n kamer uit en zet mij beneden op de bank. Dit is zo anders dan de vorige keer dat hij hier was en we echt veel seks hebben gehad. Nu is het vooral mijn taak om voor Tom te zorgen, maar dat doe ik graag. Tom betekent de wereld voor mij.Het is een paar dagen later en vandaag heeft hij de afspraak bij de verloskundige. "Wat als er iets mis is met het kindje?" Vraagt Tom zachtjes.

"Ik denk nog steeds dat deze zwangerschap zo extreem is omdat je te snel zwanger bent geworden, dus ik ga er gewoon vanuit dat het met jouw kindje nog steeds allemaal goed is," zeg ik en dat hoop ik ook voor Tom. Ik kan mij niet voorstellen hoe pijnlijk het moet zijn om slecht nieuws te krijgen over je eigen kind.

Samen met Elene en Tom loop ik uiteindelijk naar binnen en ik zet mij naast Tom wanneer hij mag gaan liggen. "Dat is jullie andere dochtertje?" Vraagt de verloskundige.

"Oh, dit tweede kind is niet van mij," zeg ik naar waarheid en ook al had ik anders willen zeggen, het zou net lijken alsof ik niet genoeg van Tom zou houden om hem eerst rust te geven voordat seks überhaupt weer een optie zou zijn.

"Aah, kijk, dat is het kindje," zegt de verloskundige en ik zie Tom naar het scherm staren. "Alles is goed met het kindje, wil je weten of het een jongetje of een meisje is?" Vraagt de verloskundige dan, maar wanneer Tom z'n hoofdschud kijk ik hem teleurgesteld aan. Ik had stiekem wel willen weten of Elene er een broertje of zusje bij zou krijgen, maar het is natuurlijk Tom z'n keus, dus die respecteer ik.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Is voor Tom nog te zwaar
    arme Tom

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen