Bill POV.

"Tom, kan je Storm eens voorzichtig in Arthur z'n armpjes leggen?" Vraag ik. Het is tegen mijn natuur in om dit te vragen, maar als Storm zich er prettig bij voelt. Officieel hadden ze rond dezelfde leeftijd moeten zijn. Het lijkt niet zo, maar het is toch echt zo.

"Weet je het zeker?" Vraagt Tom en ik knik even.

"Doe nu maar, voordat ik mij bedenk," zeg ik en Tom knikt instemmend waarna hij Arthur recht laat zitten en hij legt Storm bij hem neer terwijl hij er zelf hurkend voor gaat zitten.

"Mijn broertje!" Roept Arthur uit en ik zie Tom knikken.

"Storm is jouw broertje inderdaad," zegt Tom en het voelt goed om Storm zo ontspannen te zijn. Biologisch gezien zijn ze op geen enkele manier aan elkaar verwant, dus wie weet wat de toekomst brengt.Die avond, wanneer het doodstil is in huis pak ik een condoom. "We hebben het al veel te lang niet meer gedaan," zeg ik en Tom knikt even waarna we heerlijke seks hebben, alleen is achteraf het condoom weggebrand. "Fuck, ik heb verkeerd gerekend," breng ik uit.

"Het komt goed. Ik haal een morning after pil en dan komt alles goed," zegt Tom, die dat de volgende ochtend gelijk doet waarna ik de pil slik en gelijk wordt alles zwart voor mijn ogen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Je mag dus geen zwangerschap afbreken!

    Storm en athur zijn lief

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen