Bill POV.

Ik zit bij Eduardo thuis op de bank nadat we net weer seks hebben gehad. Ik weet dat ik mijn afspraak niet nakom op dit moment, maar ik probeer mijzelf te beteren, eerlijk waar. "Ik heb de uitslag bij me," zeg ik en ik haal een enveloppe uit mijn tas.

"Moet Tom er niet bij zijn wanneer we de uitslag bekijken?" Vraagt Eduardo.

"Officieel wel, maar ik weet niet hoe ik ga reageren, dus ik dacht, misschien is het beter als wij samen kijken," zeg ik zachtjes.

"Oh, okay," zegt Eduardo en ik zie aan hem dat hij nerveus is. Het is duidelijk dat hij ook hoopt dat Igor van hem is.

Ik maak de enveloppe open en samen met Eduardo lees ik het snel door. "Ik ben de vader," breng ik uit waarna ik opspring en een dansje door de kamer maak.

"Gefeliciteerd," hoor ik Eduardo zachtjes zeggen waarna ik mijn dansje stop. Wat ben ik eigenlijk ook harteloos. Sta ik hier blij te wezen terwijl er bij hem teleurstelling heerst.

"Sorry, ik weet dat jij ook om Igor geeft. De uitslag betekent niet dat jij Igor ineens niet meer mag zien, ja? Voor Juliane is het misschien ook leuk als Igor af en toe mee gaat naar hier. Zeker wanneer hij oud genoeg is om ook te spelen en rennen en alles," zeg ik en ik zie Eduardo langzaam knikken. Ik ben niet zo harteloos om Igor ineens bij hem weg te houden en ik weet zeker dat Tom het met mij eens gaat zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom zou dat ook niet willen
    Maar is wel jullie kind!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen