Tom POV.

Een aantal dagen later.

Bill kan vandaag nog steeds niet heel veel, maar het is duidelijk dat hij verbeterd. Alleen al het feit dat z'n misselijkheid weg is laat weten dat hij verbeterd. Eigenlijk is het alleen nog zaak dat hij hersteld van de operatie.

Wanneer ineens de bel gaat loop ik naar de deur waar ik tot mijn verbazing mijn ex vrouw zie staan. Hoe weet zij nu waar ik woon? "Rosalie, hi," zeg ik en ik voel mij nerveuzer dan ik had verwacht wanneer ik haar zou terugzien.

"Kunnen we praten? Bij mij thuis? Ik woon niet ver," zegt Rosalie en ik zucht even, waarna ik toch instem. We hebben nooit een goed gesprek gehad toen we gingen scheiden en misschien is het hoog tijd dat, dat nu wel gebeurt.

Ik loop met Rosalie naar haar huis waar ze de deur opent en ik zet mij binnen op de bank en zij komt naast mij zitten. "Waren de miskramen de reden dat je mij hebt verlaten?" Vraagt ze ineens.

"Één van de redenen, ja," beken ik. "Maar niet de enige reden, want om alleen miskramen zou ik nooit iemand verlaten," zeg ik.

"Tom, ik heb een operatie ondergaan waardoor het nu wel allemaal goed moet kunnen lopen," zegt Rosalie.

"Dat doet er nu niet meer toe, maar jouw toekomstige vriend zal daar vast blij mee zijn," zeg ik, als die kinderen wil dan natuurlijk.

"Tom, ik wil jou terug," zegt Rosalie, maar ik schud mijn hoofd, ook al betrap ik mijzelf er toch op dat ik af en toe naar haar borsten kijk, maar ik heb dan ook al een tijdje geen seks gehad. Ineens begint ze mij te zoenen en ik heb amper door dat ik haar terugzoen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom foei!
    Weg met die vrouw!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen