Bill POV.

Zei Tom nou dat hij zwanger is? Even schud ik met mijn hoofd. Ik zal het wel verkeerd gehoord hebben, want het lukt zo moeilijk en ergens denk ik dat het helemaal nooit meer zal gaan lukken.

Wanneer ik de ruimte waar William ligt in loop kijk ik naar de dokter. "Hij is niet meer zwanger, verder hersteld hij wel," zegt de dokter en ik knik even terwijl er tranen achter mijn ogen prikken en ik bal mijn handen tot vuisten. Ik ga wraak nemen, ik moet het kind gewoon wreken, dat ik daarvoor wraak moet nemen op Tom is ook voor mij niet leuk, maar ik laat dit niet aan mij voorbijgaan.

"Hmm," hoor ik William ineens kreunen en ik snel naar z'n bed.

"Hoe voel je, je?" Vraag ik.

"Alsof ik een zwaard in mijn buik heb gehad," zegt William en ik weet dat hij een grapje probeert te maken.

"Ons kindje zit er niet meer," zeg ik zachtjes. "Maar er is verder op wonderbaarlijke wijze niets te vinden dat er niet nog één kan komen en die gaan we samen maken," zeg ik en ik druk mijn lippen op die van William en hij zoent zachtjes terug. Stap één van het wraakplan is ingezet, nu moet ik Tom nog laten blijken hoe woedend ik op hem ben.

Ik ga even later bij William weg en loop naar de slaapkamer waar ik Tom op het bed zie zitten. "Bill!" Roept hij gelijk uit en hij staat op waarna ik hem tegen de muur duw. "Bill, voorzichtig alsjeblieft," smeekt Tom.

"Je hebt mijn kind vermoord, nu moet jij altijd met het idee leven dat je een moordenaar bent!" Roep ik naar hem waarna ik hem een vuist in z'n gezicht verkoop waardoor hij op de grond valt en ik loop weg. Al mijn woede moest er gewoon even uit. Het verbaasde mij wel dat hij z'n gezicht niet beschermde, maar z'n buik, terwijl het toch duidelijk was dat ik hem in z'n gezicht zou stompen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Bescherming dwang
  Bill snap je woede maar relax!!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Bill denkt even noet na door z'n woedexD

   1 maand geleden
  • Luckey

   Haal dat maar even wegxD

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, olay, hij denkt een hele tijd niet naxD

   1 maand geleden
  • Luckey

   HahahaxD

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen