Bill POV.

Tom zorgt ervoor dat ik mij geen één keer ongemakkelijk voel terwijl ik toch naakt met hem in één ruimte sta.

"Hey, Bill, heb jij wel eens alcohol gedronken?" Vraagt Tom ineens wanneer we terug in onze kamer zijn en ik schud langzaam mijn hoofd.

"Is dat erg?" Vraag ik, maar Tom schudt z'n hoofd.

"We zijn nog jong en volgens de wet mag het op onze leeftijd ook nog niet, maar ik heb wat mee gesmokkeld. Zin om het vanavond uit te proberen?" Vraagt Tom.

"Komt niemand daarachter dan?" Vraag ik onzeker.

"Nee joh. Ze checken de kamers nooit. En er komt toch een dag waarop je het gaat proberen te drinken, dus waarom niet nu?" Vraagt Tom en ik denk even na.

"Hmm, okay, we doen het gewoon," zeg ik dan en Tom glimlacht even. Ik ben ook bang dat hij anders naar andere mensen gaat zoeken en ik hier alleen zit. Ik drink gewoon niet teveel, dan komt het vast goed.

"Zijn jouw ouders nog bij elkaar?" Vraagt Tom ineens.

"Ja," zeg ik.

"De mijne niet. Ik vond het in het begin lastig, maar ben er nu okay mee, maar als ik ooit kinderen krijg hoop ik voor altijd samen te blijven met de andere ouder," zegt Tom en ik knik even. Dat begrijp ik ook wel. "Trouwens, heb jij nog dingen meegenomen die eigenlijk niet mogen?" Vraagt Tom en ik schud langzaam mijn hoofd. Ik ben zo ook gewoon niet, als ik eerlijk ben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy
    Dit word nog wat

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen