Tom POV.

Die maandag loop ik de school in en ik zie Bill bij een paar jongens staan. "Afgelopen vrijdag was zo geweldig. Die jongeman wist echt wat hij deed," hoor ik Bill opscheppen en ik zucht even, maar loop toch naar hem toe.

"Bill, kunnen we nu alsnog praten?" Vraag ik.

"Tom, je doet net alsof we vrienden zijn. Ik heb je geholpen met Simone, that's it. Stop met mij te achtervolgen als één of andere puppy," zegt Bill waarna hij wegloopt en ik besluit regelrecht naar huis te gaan.Wanneer ik mijn huis binnenloop kijkt mijn moeder gelijk op. "Lieverd, wat doe je al thuis? Valt het eerste uur uit?" Vraagt mijn moeder en ik barst in huilen uit. "Oh lieverd," zegt ze en ze komt naar mij toegelopen en slaat haar armen om mij heen. "Heeft Simone het uitgemaakt?" Vraagt mijn moeder en ik schud langzaam mijn hoofd, ook al ben ik wel van plan het met haar uit te maken. "Wat is er dan lieverd?" Vraagt mijn moeder.

"Ik, ik ben zwanger van de grootste player in de hele school," snik ik en even voel ik mijn moeder verstijven, maar ze herpakt zich vrij snel.

"Hoe is dat gebeurt lieverd? Ik zie jou er niet voor aan om met zo iemand naar bed te gaan," zegt mijn moeder.

"Hij zou mij dan helpen om Simone te krijgen. Ik vond het nog fijn ook," zeg ik zachtjes waarna ik mijn tranen wegveeg.

"Lieverd, wat wil je nu doen?" Vraagt mijn moeder.

"Ik ga het kind houden, maar het blijft ons geheim, niemand buiten de familie mag weten dat er een kind komt. Kan je alsjeblieft ervoor zorgen dat ik weer thuis kan leren totdat de baby er is," zeg ik, want alleen zo kan ik voorkomen dat er vragen komen. Ik wou het Bill vertellen, maar na vandaag voel ik die behoefte niet meer.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Arme Tom
  Bill is een echte player eikel
  Gelukkig reageer die moeder nog goed

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Zeker arme Tom:(
   Bill kan je in dit verhaal inderdaad een eikel noemenxD
   Maar gelukkig voor Tom heeft ie z'n moeder:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ja gelukkig wel
   Maar vind zielig voor Tom
   Eikel bill

   1 maand geleden
  • syllie1992

   HahahxDMaar het is ook zielig voor Tom:(zeker omdat Tom nog wel een poging wou doen om Bill erbij te betrekken, maar nu hij weet hoe Bill echt is wilt hij dat ook niet meer:(wat natuurlijk begrijpelijk is.

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ja heel begrijpelijk 🙈

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen