Tom POV.

Wanneer ik terug thuis ben zie ik dat de deur open staat en gelijk laat ik de boodschappen op de grond vallen en ren het huis in. Wanneer ik de woonkamer in loop zie ik Bill op de bank terwijl die gast hard in hem stoot. Woedend trek ik de man van hem af. "Blijf van mijn vriend af ja!" Roep ik naar hem waarna ik hem zo buiten weet te krijgen en de deur dichtsla. Ik ga naast Bill op de bank zitten en tot mijn verbazing komt hij gelijk naar mij toe gekropen en ik sla mijn armen om hem heen.

"Sorry," snikt hij, maar ik vind dit niet het moment om boos op hem te zijn dat hij toch de deur heeft open gedaan.

"Zal ik een morning after pil halen?" Vraag ik.

"Laat me niet alleen," snikt hij.

"Okay, ik laat je niet alleen. Ik kan een vriend vragen om de morning after pil, dan hoef ik niet bij je weg," zeg ik en Bill knikt waarna ik een goede vriend een berichtje stuur. "Bill, als we naar de dokter gaan hebben ze zijn dna, dan kunnen we hem laten oppakken," zeg ik, maar Bill schudt snel z'n hoofd.

"H.Hij heeft vrienden die Chloé dan wat aandoen," zegt Bill zachtjes.

"Okay, dan laten we hem niet oppakken," zeg ik, als dat ervoor zorgt dat Chloé veilig kan blijven. "Maar wat we wel doen is naar mijn huis verhuizen. Het is krap voor ons drietjes, maar hij zal je er tenminste niet kunnen vinden," zeg ik en Bill knikt even. Ik had gewoon moeten wachten tot Chloé wakker was en dan met z'n drietjes boodschappen moeten gaan doen. Hoe kan ik zo stom zijn?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Je bent niet stom Tom
  Die eikel heeft vast zijn trucjes gebruik
  arme Bill word die weer verkracht in zijn eigen huis !
  Weg wezen

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Ja, ik heb ook met Bill te doen:(

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ja 😭
   Arme Bill en chloe die is ook te dupe ervan

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat is zeker zo, helaas:(

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen