Één week later.

Bill POV.

Ik pak Aad uit z'n bedje wanneer hij weer aan het huilen is en voel dat hij wel heel heet is. "Tom!?" Roep ik gelijk in paniek waarna Tom er gelijk aan komt gerend.

"Bill, wat is er?" Vraagt hij gelijk.

"Aad voelt heel heet, ik maak mij zorgen," zeg ik.

"Ik zal z'n temperatuur meten. Baby's kunnen ook ziek worden," zegt Tom en ik knik even waarna Tom de thermometer haalt en hij pakt Aad voorzichtig van mij over. "Eens even kijken," zegt Tom en ik wacht gespannen af. "Hmm, hij heeft best hoge koorts. Ik zal met de huisarts overleggen wat we nu het beste kunnen doen. Als het moet kan ze hier komen. Beter het zekere voor het onzekere," zegt Tom en ik knik even. Het verbaasd mij dat Tom zo rustig blijft en nog helder kan nadenken, want ik ben één en al paniek nu. Ik had gedacht dat ik wel rustig zou kunnen blijven nu hij er eindelijk is, maar de echte stress lijkt nu zelfs pas te beginnen. Overal schuilt gevaar in deze wereld.

Wanneer Tom weer terug is legt hij z'n arm om mij heen. "De huisarts komt zo even checken, maar meestal is het niks om ons zorgen over te hoeven maken, dit gebeurt regelmatig en zolang de koorts niet te lang aanhoudt komt het goed," zegt Tom, maar ik onthoud alleen maar het woordje meestal.

"Meestal?" Vraag ik zachtjes.

"Bill, echt, ontspan je. De dokter zegt dat het feit dat hij huilt een goed teken is, ja?" Zegt Tom en ik knik even, maar ik kan het gewoon niet helpen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tijd om weer te gaat praten met je zielenknijper Mens

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen