Bill POV.

Ik haat het om vaak te moeten plassen. Ik haatte het tijdens mijn zwangerschappen en ik haat het nog meer wanneer het door stress komt.

Wanneer ik terug buiten ben loop ik naar de plek waar Tom alleen heeft neergezet en zie dat de kinderen er al zitten. "Dat heb je snel geregeld," zeg ik tegen Tom en hij knikt.

"Ik moet binnen nog wat halen," zegt Ben ineens, maar ik houd hem tegen.

"Wat heb je nodig Ben?" Vraag ik.

"Speelgoed," zegt Ben.

"We gaan eerst eten, goed? Daarna is het pas tijd voor speelgoed," zeg ik en Ben knikt even waarna hij weer op een stoel gaat zitten en ik zet mij ook neer en voel hoe Tom mijn hand even vastpakt.

"Het komt wel goed. Chris gaat dit niet eeuwig volhouden," fluistert Tom mij toe en ik knik even. Ik ben zo gelukkig met Tom, alleen Chris zorgt ervoor dat ik te vaak niet kan genieten van mijn geluk. Mijn geluk zou nu groter moeten zijn nu ik met Tom verloofd ben, maar ik kan mij alleen maar afvragen wat Chris nog meer gaat proberen. "Bill schat, wil je jam op je brood?" Vraagt Tom en ik kijk hem even aan.

"Ja, graag," zeg ik en Tom smeert het brood voor mij en legt het voor mij neer.

"Eet maar, dat kan je wel gebruiken," zegt Tom en hij wrijft even over mijn rug, om zich daarna ook weer snel op de kinderen te richten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Bill
    Komt echt goed !
    Hihi ben moet altijd speelgoed

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen