Bill POV.

"Ik ga het nieuws maar met Tom delen," zeg ik en ik stop de brief weer in de enveloppe.

"Mag ik mee?" Vraagt Eduardo onzeker en onzeker is Eduardo echt nooit. Dat is echt niks voor hem.

"Natuurlijk. Juliane zal door het dolle heen zijn haar vader te zien," zeg ik en Eduardo knikt waarna ik samen met hem vertrek.Thuis aangekomen open ik de deur zodat ik samen met Eduardo naar binnen kan stappen. "Juliane!" Roep ik, ook al probeer ik vanwege Igor niet al te hard te roepen. Juliane komt er gelijk aan en ik glimlach even wanneer ze Eduardo een stevige knuffel geeft. Ik loop dan gewoon door de woonkamer in, tot ik voor Tom sta die Igor net een flesje geeft. "De uitslag is er," zeg ik en ik pak de brief weer uit de enveloppe en toon hem vrolijk aan Tom.

"Igor is van ons," zegt Tom vol ongeloof.

"Nou, had je er zo weinig vertrouwen in dat ik de vader zou zijn?" Vraag ik.

"Nee, ik had gewoon niet verwacht dat we een meevaller zouden krijgen," zegt Tom eerlijk.

"Nou, dit is er toch echt één," zeg ik en ik streel over Igor z'n wangetje. Ik hou nu alleen maar meer van dat kleine mannetje.

Wanneer Eduardo de kamer in komt gelopen draai ik mij weer naar hem toe en ik zie de verdrietige uitdrukking op z'n gezicht wanneer hij naar Igor kijkt. Ik wist echt niet dat hij zich al zo verbonden voelde in een paar dagen tijd. "Eds, wees niet verdrietig, ja?" zeg ik en Eduardo knikt even, ook al weet ik dat mijn woorden geen zin hebben, maar binnen een paar dagen tijd zal het voor hem wel makkelijker worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Snap alle mannen wel xP

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen