Tom POV.

Na even kleed ik Rosalie uit en ik bekijk haar vrouwelijke rondingen. "Tomi, niet staren, actie," zegt Rosalie en ze trekt mijn broek en boxer uit waarna ze tegen mij aan komt zitten en ze begeleid mijn lul bij haar naar binnen. Iets wat heel soepel gaat, aangezien ze nogal nat is. Ze beweegt steeds sneller en ik laat een luide kreun horen.

"Wow, Rosalie, dat was, wow," breng ik uit, maar dan komt het besef hoe verkeerd dit was en ik duw haar bij mij vandaan. "Je weet dat ik getrouwd ben met Bill en toch heb je mij verleid," zeg ik kwaad.

"Je bent er nog altijd zelf bij met wat je daarmee doet," zegt Rosalie en ik laat een kreet van frustratie horen.

"Je belt mij niet meer, je komt niet meer langs, helemaal niets en als je dat toch doet dan zorg ik ervoor dat je dat niet meer kan doen," zeg ik waarna ik mij aankleed en snel het huis verlaat. Zodra ik buiten ben komen de eerste tranen al. Ik ben zo'n klootzak. Het is logisch dat het al even geleden is dat Bill en ik seks hebben gehad, maar dan nog moet ik mij niet zo makkelijk laten verleiden. Wat zal Bill nu wel niet van mij denken als hij dit wist? We kunnen in al die drukte geen scheuren in onze relatie laten ontstaan.

Wanneer ik voel dat er geen nieuwe tranen meer komen veeg ik alle tranen weg waarna ik ons huis in loop.

"Hey Bill," zeg ik wanneer ik naast ons bed sta en ik kruip gelijk bij hem in bed.

"Hey Tomi, ik heb je gemist en Tao en Wilco denk ik ook, als ik de kinderen hoorde," zegt Bill en hij geeft mij een zoen waarna ik mijn armen om hem heen sla. Ik kan het hem beter niet vertellen. Wat hij niet weet deert tenslotte niet, althans, dat is wat ze zeggen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zeg het Tom
    Anders doet straks nog meer pijn

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen