Bill POV.

Die avond zit ik bij Tom op z'n bed terwijl hij een paar flessen drank uit z'n tas pakt. "Tsjee wat heb je veel mee," zeg ik en Tom lacht.

"Kan je er achter komen welke je lekker vindt," zegt Tom en ondanks dat ik zei dat ik het rustig aan zou doen probeer ik alles door elkaar heen uit. "Wat dacht je van strippoker?" Vraagt Tom.

"Is dat niet voor mensen van minstens 18?" Vraag ik.

"Ik vind van niet," zegt Tom waarna ik knik. Nu ik wat gedronken heb durf ik dat wel. En wat er de rest van de nacht gebeurt kan ik mij amper nog herinneren.Wanneer ik wakker word voel ik een lichaam naakt tegen mij aanliggen en ik draai mij om en zie Tom liggen en door het brandende gevoel aan mijn kont vrees ik het ergste. Ik schud Tom voorzichtig wakker en hij opent z'n ogen. "Hmm?" Vraagt hij.

"Herinner jij je vannacht nog?" Vraag ik.

"Ja, je was behoorlijk luid," zegt Tom waarna hij wat rechter gaat zitten. "Het was ook jouw eerste keer zeker?" Vraagt Tom en ik knik even, alleen herinner ik mij er amper wat van. "Hoe oud ben je?" Vraagt Tom.

"15, jij?" Vraag ik.

"Ik ook," zegt Tom waarna hij mij even onderzoekend aankijkt. "Heb je last van een kater?" Vraagt Tom.

"Vraag er niet naar, ik probeer de pijn in mijn hoofd juist te negeren," zeg ik, want ik weet één ding zeker. Ik heb één keer alcohol geprobeerd, maar dat hoef ik nu dus nooit meer.

"Ik ga wel even een paracetamolletje voor je halen bij de kampleiding. Hoofdpijn heeft iedereen wel eens, dus daar zoeken ze niks achter," zegt Tom en hij stapt uit het bed en kleed zich aan. Het verbaasd me dat hij het niet erg vindt z'n eerste keer te hebben gehad, ik voelde mij sowieso nog te jong voor seks, maar aan de andere kant, wat gebeurt is, is gebeurt. Nu maakt het ook niet meer uit als ik het nog eens zou proberen, maar dan nuchter.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat ze seks hebben gehad verbaasd me niks zD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen