Een paar weken later.

Bill POV.

Ik loop naar Simone toe en zet mij naast haar neer. "Ik heb Tom al een tijd niet meer gezien," zeg ik tegen haar. "Weet jij toevallig waar hij is? Of put je hem nu al teveel uit?"

Ze schuift haar mobieltje dan mijn kant op en ik zie een berichtje van Tom staan. "Hij heeft geen eens de moeite genomen om het persoonlijk uit te maken. Ik dacht dat je zei dat hij mij echt heel leuk vond," zegt Simone.

"Maar dat vond hij ook. Ik weet ook niet waarom hij het ineens met jou heeft uitgemaakt. Ik heb hem sowieso nooit begrepen," zeg ik.

"Hij vond jou blijkbaar leuker dan dat hij mij vindt," zegt Simone.

"Hoe kom je daar nu bij? Ik ben aantrekkelijk voor seks, meer niet," zeg ik, want ik wil gewoon niet aan relaties doen. Ik zou een mogelijk vriendje geen eens cadeaus kunnen geven. Seks is makkelijker. Ik moet er wel condooms voor kopen, wat ik eigenlijk alleen doe als ik een keer wel geld over heb. Meestal heeft de ander wel condooms. Een relatie is duurder.

"En daarom was jij alles waar hij over sprak de laatste keer dat ik tijd met hem doorbracht," zegt Simone.

"Dat is dan niet mijn schuld," zeg ik waarna ik weer wegloop. Ik snap Tom echt niet. Hij heeft er zoveel voor gedaan om Simone te krijgen en dan dumpt hij haar al zo snel daarna weer.Een aantal weken later.

Tom POV.

"Mam!" Roep ik en mijn moeder komt er gelijk aangelopen.

"Wat is er liefje?" Vraagt ze.

"Ik, ik denk dat ik mijn kindje voelde bewegen," zeg ik zachtjes.

"Dat is toch iets moois?" Vraagt mijn moeder en ze komt naast mij zitten waarna ze d'r hand op mijn schouder legt.

"Ja, ik schrok gewoon even, want het was nogal een apart gevoel," beken ik.

"Dat is okay lieverd. Je went er vanzelf aan," zegt mijn moeder en ik knik even waarna ik met mijn hand over mijn buik heen wrijf. Ik had niet verwacht het op mijn leeftijd al in mij te hebben om zoveel van mijn kindje te kunnen houden. Met de hulp van mijn moeder zal ik het ook wel redden. Het is een voordeel dat mijn vader alleen werkt en mijn moeder overdag thuis is. Op dit moment is haar aanwezigheid gewoon belangrijk. Zij weet tenslotte wat een zwangerschap inhoudt omdat ze het zelf heeft meegemaakt, ook al was zij wel een aantal jaren ouder dan dat ik nu ben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill komt het al binnen in je botte kop?!
    Ahw zo Leuk voor Tom!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen