Tom POV.

Die avond lig ik naast Bill op bed terwijl hij dicht tegen mij aan is gekropen. "Laat mij nooit meer los," zegt Bill zachtjes.

"Ik blijf altijd bij je," fluister ik hem toe, ik hou ten slotte van hem. "Heb je nog pijn?" Vraag ik zachtjes en Bill knikt even waarna hij begint te huilen.

"Ach schat," zeg ik en ik houd hem dicht tegen mij aan en dan begint Chloé ook te huilen. "Sorry. Ik ga wel," zeg ik en ik druk een kusje op Bill z'n voorhoofd waarna ik opsta.

Ik loop naar Chloé toe en pak haar uit haar bedje. "Kom maar liefje, het is tijd voor je flesje he," zeg ik en ik neem haar mee naar de keuken. Mijn plan is om morgenochtend rond vijf uur al naar mijn huis te gaan. Die man gaat niet 24/7 op kunnen zijn om Bill in de gaten te houden.

Wanneer ik Chloé haar flesje heb gegeven zorg ik er nog voor dat ze een boertje laat waarna ik haar weer in haar bedje leg. "Ga maar weer lekker slapen liefje," fluister ik haar toe en zodra ik zie hoe haar oogjes weer dichtvallen loop ik terug naar Bill.

"Het spijt me Tom," zegt Bill en ik leg mij weer naast hem neer.

"Wat spijt je," zeg ik.

"Dat het nu waarschijnlijk nog langer duurt voordat ik het met jou aandurf, seks, bedoel ik," zegt Bill zachtjes.

"Dat is toch niet erg. Seks is niet alles," stel ik hem gerust. Ik ben allang blij dat hij nog gewoon bij mij in de buurt durft te zijn. Hij had zich ook helemaal kunnen afzonderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ja Wou al zeggen
    Had ook anders gelopen kunnen zijn

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen