Bill POV.

De volgende dag vertrekt Tom weer op tijd naar school en mijn moeder naar d'r werk. Ik ben blij dat Tom z'n vader altijd wat later kan vertrekken, want dat scheelt toch weer een uur dat ik het helemaal alleen moet doen.

"Je bent een goede ouder Bill. Het is voor iedereen wat wennen. Voor mij is het al een hele tijd geleden dat Tom een baby was en voor jouw moeder is dat precies hetzelfde met jou," zegt Tom z'n vader.

"Wat voor een kind was Tom?" Vraag ik nieuwsgierig.

"Super lief. Ik weet, dat zeg je snel over je eigen kinderen, maar ik meen het. Hij vroeg mij altijd of ik gelukkig was omdat ik alleen was en hij was een echte knuffelkont," zegt Tom z'n vader.

"Daarom was Tom er niet tegen dat jij en mijn moeder gingen trouwen, ondanks dat het de relatie tussen Tom en mij onder druk zette. Hij wou jou gelukkig zien," zeg ik.

"Precies, dat is hoe Tom is. Ik ken het verhaal dat hij jou in het begin behoorlijk gekwetst heeft met z'n relatie, ik weet dat hij echt dingen met haar heeft gedaan omdat ook zij het moest geloven, maar Bill, geloof mij als ik zeg dat Tom nog altijd spijt heeft van die keuze," zegt z'n vader.

"Dat geloof ik ook wel. Tom is te lief om daar geen spijt over te hebben," zeg ik en z'n vader knikt waarna hij opstaat.

"Ik ga maar naar mijn werk. Oh, en Bill? Ondanks dat het veel van je vergt, de zorg voor een kind, vergeet niet te genieten van elke levensfase, want voor je het weet is ze volwassen." zegt hij waarna hij vertrekt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik vind die vader echt super tof!! En lief voor ze!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen