Tom POV.

Ik kijk toe hoe Bill alleen maar heen en weer kan lopen terwijl we wachten totdat de huisarts arriveert. "Bill, op deze manier maak je mij ook nerveus," zeg ik en Bill kijkt mij even aan.

"Dus er is wel een reden om bang te zijn," zegt Bill en ik zucht even.

"Dat zeg ik niet. Dat heen en weer geloop van jou maakt mij gewoon nerveus," zeg ik.

"Sorry, maar vindt je het gek? Met die miskraam ben ik al eens een kind verloren. Als ik Aad zou verliezen, ik weet niet wat ik dan zou doen," zegt Bill.

"Bill, nu die angsten weer opspelen, is het misschien een idee om weer een afspraak met je therapeut te maken?" Stel ik voor en Bill kijkt mij even aan.

"Nee," zegt hij.

"Bill, je moet deze angsten hem hem bespreken. Ik weet zeker dat het jou weer op weg kan helpen," zeg ik en Bill knikt waarna ik weer bij Aad check. "Het komt wel goed met jou, he, kleine man," zeg ik en ik til hem voorzichtig op wanneer net de bel gaat en Bill rent gelijk naar de deur, wetend dat het de dokter is.

Ik volg hem dan, maar dan wat rustiger aangezien ik Aad in mijn armen heb. "Dat moet de kleine man zijn waar het om gaat," zegt de huisarts en ik knik even waarna ik hem aan de huisarts geef.

"Ik heb z'n koorts niet opnieuw gemeten, maar naar mijn idee is de temperatuur gezakt," zeg ik en de huisarts knikt.

"Ik zal eens even kijken," zegt de huisarts en ik knik terwijl ik naar Bill kijk, die wel heel dicht bij de huisarts is gaan staan.

"Kom maar schat, we moeten haar de ruimte geven," zeg ik en ik pak Bill z'n hand zodat hij naast mij komt staan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill moet echt gaan praten
    Dit houd niemand vol
    De arts is er al dus relax

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen