Bill POV.

Ik loop het kamertje van de tweeling in. "Hey meiden," zeg ik zachtjes en ik pak Marie-José en Mae uit hun bedje en zet ze op de grond.

"Papa!" Roept Mae en ze steekt d'r armpjes naar mij uit en ik glimlach even.

"Kom maar liefje," zeg ik en ik til Mae voorzichtig op en als ik door heb dat het mij met gemak lukt om haar met één arm vast te houden pak ik Marie-José d'r handje en loop met de meiden naar de woonkamer, waar Tom inmiddels ook is gaan zitten. Ook al waren Mae en Marie-José een ongelukje, ik moet toch eerlijk bekennen dat ik het leuk vind om weer twee van die kleinere kinderen in huis te hebben. Het zorgt voor mooie beelden, want als je ziet hoe lief Lilou en Wouter voor hun zusjes zijn, dat is niet normaal hoe schattig.

"Pap!" Roept Lilou en ze geeft mij een stevige knuffel. Wat ben ik trots op mijn oudste dochter.

"Ik ga vanaf nu nooit meer wisselen," zeg ik en Lilou glimlacht.

"Zo mag ik het horen pap. Ik moet zo naar school," zegt Lilou.

"Nu je het zegt, je broertje ook. Wouter!?" Roep ik waarna hij met nog warrige haren de kamer in komt gelopen. "Tom, kan jij Lilou zo vast brengen? Ik vrees dat ik Wouter niet meer op tijd klaar krijg," zeg ik en Tom knikt waarna ik Wouter meeneem naar z'n slaapkamer.

"Mag ik dan thuisblijven?" Vraagt Wouter.

"Nee, je gaat gewoon naar school. Ik heb je toch verteld hoe belangrijk school is?" Vraag ik en Wouter knikt even waarna ik hem zich laat aankleden om daarna z'n haar goed te krijgen en het lukt mij toch nog om hem net op tijd op school te krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te lief

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen