Bill POV.

"Papa, gaat het? Je ziet bleek," zegt Kirsty wanneer we bij de kleertjes staan.

"Ik ben okay schat. Kom, we zijn hier om kleertjes voor jou te vinden," zeg ik en Kirsty knikt waarna ik haar laat rondkijken. Ik weet dat veel ouders op haar leeftijd soms nog vragen of ze dit willen of dat. Of zelfs gewoon dingen voor hun kinderen kopen, maar dat verschilt ook per kind. Kirsty vindt het nou eenmaal geweldig om zelf dingen uit te zoeken.

"Pap, dit jurkje?" Vraagt Kirsty en ik knik.

"Zie je hier nog iets?" Vraag ik en Kirsty kijkt even rond.

"Dat shirt. Dat daarboven betekent toch korting?" Vraagt Kirsty.

"Dat klopt lieverd. Nu ik er aan denk, zodra ze winterjassen beginnen te verkopen moeten we daar ook voor gaan winkelen, want een nieuwe kan je wel gebruiken. Je bent nogal gegroeid," zeg ik en Kirsty glimlacht naar mij waarna ik dat shirt voor haar pak. "Het is denk ik ook handig als je nog een broek ofzo erbij koopt," stel ik voor en Kirsty knikt.

"Daar dacht ik ook al aan, pap," zegt ze en ze kijkt even naar mijn gezicht. "Pap, Shane en ik hebben gewed hoe lang het duurt voordat we een zusje erbij krijgen," zegt Kirsty.

"Lieverd, ons gezin is compleet he," laat ik haar weten.

"Daarom heb ik ook gewed op 10 jaar later, want er kan veel veranderen in 10 jaar zeggen ze altijd op tv," zegt Kirsty.

"Slimme meid," zeg ik en Kirsty lacht even waarna ze een broek pakt. "Zullen we nu dan gaan passen?" Vraag ik en Kirsty knikt waarna we naar de pashokjes lopen. Ik ga er vanuit dat alles past, maar het is het handigst om dat toch gelijk even te checken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Haha die weddenschapxD
    Te leuk!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen