Bill POV.

Wanneer Tom terugkomt heb ik mijn boxer inmiddels aangetrokken. "Hier, neem maar," zegt hij en hij houdt een glaswater in z'n ene hand en een paracetamol in z'n andere hand.

"Dank je," zeg ik zachtjes waarna ik het aanpak en het inneem.

"Kom je ook douchen?" Vraagt Tom en ik knik even waarna ik mijn spullen pak en met Tom mee loop. Op dit moment lijken er vier andere jongens onder de douche te staan, dus dat valt gelukkig mee.

Ik heb mijn ouders altijd beloofd te wachten met seks totdat ik 18 zou zijn en nu ben ik nog maar net 15 en heb ik het al gedaan. Niet dat seks voor mij met een jongen grote gevolgen kan hebben, maar het is het idee. "Moet ik je wassen of blijf je voor je uit staren?" Vraagt Tom ineens waarna ik hem aankijk.

"Oh, sorry, ik was even in gedachten," zeg ik en Tom knikt begrijpend waarna ik mijn boxer uitdoe en onder de douches stap.Wanneer Tom en ik weer in de kamer zijn doen we onze kleren aan waarna ik naar Tom kijk. "Waar kom je eigenlijk vandaan?" Vraag ik aan hem.

"Oh, dat plaatsje ken je waarschijnlijk niet, wacht," zegt Tom waarna hij een kaart pakt en ik kijk hem verbaasd aan. "Ja, vorig jaar vroegen ook mensen waar ik vandaan kwam en dan noemde ik de plaats en wist niemand waar het lag en ik wist niet hoe ik dat moest uitleggen," zegt Tom.

"Oh, op die manier," zeg ik en Tom knikt even waarna hij een plek op de kaart aanwijst en ik kijk er goed naar. "Dat is ver bij mij vandaan," zeg ik waardoor ik nu al weet dat het lastig gaat zijn om Tom te blijven zien na dit kamp. "Kom je volgend jaar hier weer terug?" Vraag ik nieuwsgierig.

"Ik probeer het. Na dit jaar zou ik nog 2 keer mogen, maar we zullen zien," zegt Tom en ik knik even. "Maar Bill, kom je? De eerste activiteit is aanstaande, of wat dan ook. Ik ken de planning nog niet uit mijn hoofd," zegt Tom.

"Is het dan niet hetzelfde als vorig jaar?" Vraag ik.

"Nee, ze doen ieder jaar een andere planning," zegt Tom en ik knik even. Nu moet ik er alleen nog voor zorgen dat ik in deze twee maanden niet verliefd op Tom wordt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihi
  Te lief gewoon
  Dit word leuk kamp
  Jongen zijn en seks zegt niks

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen