Tom POV.

Die ochtend rond vijf uur zijn we al vertrokken naar mijn huis. Wanneer we voor mijn deur staan zie ik Bill even kijken. "Ik hoop dat het binnen ruimer is dan dat het lijkt," zegt hij zachtjes.

"Dan moet ik je teleurstellen," zeg ik en ik open de deur zodat we naar binnen kunnen, met Chloé die in haar maxi cosi gewoon ligt te pitten. "Maar we zouden samen iets kunnen kopen wat geschikt is voor Chloé," zeg ik en Bill kijkt mij met grote ogen aan. "Ik weet dat het vroeg is om samen te gaan wonen, maar hier redden we het niet met Chloé en jouw huis is te riskant en ik wil jou niet alleen laten," zeg ik.

"Dan zoeken we een huis voor ons samen," zegt Bill en ik knik even waarna ik Chloé voorzichtig op til.

"Hey lieverd," zeg ik en ik druk een kusje op haar wangetje.

"Ze heeft hier geen eens een bedje," zegt Bill dan.

"Ze heeft net laten zien dat ze in d'r maxi cosi net zo lekker kan slapen. Straks regel ik een bedje," zeg ik, waarvan de enige optie is om hem in de woonkamer neer te zetten, want ik heb geen kamer beschikbaar voor haar.

"Is goed," zegt Bill en hij gaapt even waarna ik Chloé weer in d'r maxi cosi leg.

"Kom, ik laat je mijn kamer zien, dan kan je nog even slapen. Het is nog vroeg," zeg ik en ik neem Bill mee en hij kruipt bijna gelijk het bed in en ik glimlach even. Een leuke vriend en een kind, het is het leven waar ik altijd van heb gedroomd. Misschien niet op deze manier, maar toch.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw !!!
    Super lief gewoon

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen