Bill POV.

Wanneer de activiteit voorbij is besluiten Tom en ik ons even in onze kamer terug te trekken. "Ik wil het nuchter proberen," zeg ik zachtjes en Tom kijkt mij even aan.

"Weet je het zeker?" Vraagt Tom en ik knik even. Het is lief dat hij zo aan mij denkt.

Ik kleed mij dan langzaam uit en zie Tom naar mij kijken. "Kleed je ook uit dan," zeg ik en dat is precies wat Tom dan doet waarna ik bij hem op het bed kruip. Tom komt op mij liggen en begint mij te zoenen en even later gaat hij in mij en begint te bewegen.

Wanneer we zijn klaargekomen draai ik mij bij Tom weg en ik voel dat hij z'n hand op mijn schouder legt. "Ik heb je geen pijn gedaan, toch?" Vraagt Tom.

"Nee, het is alleen, het was fijn, maar ik ben er denk ik gewoon niet klaar voor," zeg ik zachtjes.

"Dan doen we dit verder niet meer totdat je er klaar voor bent. Misschien volgend jaar hier," zegt Tom en ik knik dankbaar waarna ik opsta om mij aan te kleden.Een aantal weken later.

Ik zit alleen bij het water wanneer Tom ineens naast mij komt zitten. "Ik zocht je al," zegt hij en ik kijk hem even aan. "Wat is er?" Vraagt hij.

"Ik zocht gewoon een rustig plekje. Ben wat misselijk," zeg ik zacht.

"Tsja, het eten hier is niet het beste," grapt Tom.

"Maar ik ben de enige die er last van heeft," zeg ik.

"Het trekt vanzelf weg," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang en ik kijk hem even aan. Het is duidelijk dat ik wel verliefd op hem ben geworden.


Vandaag komt mijn vader mij weer ophalen. Ik kan haast niet geloven hoe snel dit kamp voorbij is gegaan. "Tot volgend jaar," zegt Tom ineens en ik draai mij om. "Mijn ouders zijn er al," legt Tom uit.

"Oh," zeg ik verdrietig waarna Tom z'n lippen op die van mij drukt.

"Over een jaar zijn we weer een jaartje ouder en, ik hoop dat we dan opnieuw een leuk kamp kunnen hebben," zegt Tom.

"Dat hoop ik ook," zeg ik zachtjes.

"En als we eindelijk 18 zijn zal ik regelmatig naar jou toe rijden met de auto," zegt Tom en ik knik even, ook al weet ik dat het loze beloftes zijn. Hoeveel relaties houden er nu stand wanneer je nog maar 15 bent? Zeker als je hebt afgesproken dit jaar nog geen contact te houden. Ik ben jong, maar niet naïef, meestal dan niet.

Wanneer Tom vertrokken is ga ik langs de weg zitten totdat mijn vader er eindelijk is en ik stap in de auto. "Ben je nog steeds misselijk, waar je over klaagde aan de telefoon?" Vraagt mijn vader wanneer we net zijn weggereden.

"Ja, helaas," zeg ik zachtjes.

"Ik zal je moeder laten weten vast een afspraak bij de dokter te maken. Het houdt nu toch wel al te lang aan," zegt mijn vader en ik knik even. Het is een wonder dat ze mij niet eerder zijn komen ophalen.


De volgende dag zit ik al bij de dokter met mijn moeder en hij heeft net wat testjes gedaan. "Dit is waarschijnlijk niet makkelijk om op jouw leeftijd te horen, maar je bent zwanger," zegt de dokter en ik kijk de dokter met angstige ogen aan.

"Bill, wat hebben we altijd gezegd," zegt mijn moeder streng naast mij en de eerste tranen lopen al over mijn wangen.

"Denk je dat ik zwanger wil zijn op mijn vijftiende! Natuurlijk niet!" Roep ik uit. "Ik wil geen baby mama, ik wil dat niet," snik ik en gelijk voel ik mijn moeders beschermende armen om mij heen.

"Wat zijn de opties?" Hoor ik mijn moeder dan vragen.

"Aangezien Bill het kind niet wilt houden blijven er twee opties over. Abortus, maar dat kan heel ingrijpend zijn, zeker voor iemand van vijftien die het makkelijk kan onderschatten. Daarnaast hebben we adoptie. Er zijn veel stellen die zelf geen kinderen kunnen krijgen, maar dat wel dolgraag willen," zegt de dokter.

"Wat zeg je ervan Bill?" Vraagt mijn moeder.

"Adoptie klinkt als de beste optie," zeg ik zachtjes, dan doe ik er in ieder geval nog iets goeds mee.

Reacties?

PS. Er komen nog wel flashbacks naar het zomerkamp en natuurlijk ook nog het zomerkamp van een jaar later:D

Reacties (1)

 • Luckey

  Adoptie kan Bill zelf niet aan Hihi

  Wow al zeggen flashback mogen echt wel en ben benieuwd als Tom dit hoort

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Hihi, de flashbacks zullen zeker gaan komen:)en het deel waar Tom het hoort zal vanzelf komen:D

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen