Tom POV.

"Lieverd, zou je vanaf morgen niet weer beter naar school toe gaan? Masha is inmiddels al een paar weken oud en het is het examenjaar. Ik denk dat het belangrijk is om terug naar school te gaan om echt goede kans te maken te slagen," zegt mijn moeder.

"Okay, ik ga morgen weer naar school, als jij het aan school laat weten," zeg ik en mijn moeder knikt.

"Natuurlijk lieverd," zegt ze en ze loopt naar de telefoon.

Wanneer Masha begint te huilen loop ik naar haar kamertje en pak haar uit d'r bedje. "Goedemorgen lieverd," zeg ik en ik neem haar tegen mij aan. Ze doet mij nu al aan Bill denken. Even zucht ik. Ik vraag mij eerlijk waar af hoe ik erop ga reageren om Bill weer te zien.De volgende dag moet ik op tijd op om naar school te gaan. Het is zwaar na een gebrekkige nacht, ook al helpt mijn moeder mij goed door er ook af en toe uit te gaan en op tijd naar bed gaan helpt ook door alsnog genoeg slaap te krijgen, al is het niet in één keer achter elkaar.

Ik loop de school in en ik ben nog niet vijf minuten binnen of ik zie Bill al staan. Hij lijkt nog knapper dan dat hij eerst was. "Je bent weer terug?" Vraagt hij en ik knik even om dan Bill recht in z'n gezicht te kijken. Hij oogt ongelukkig.

"Ben je wel okay?" Vraag ik waarna hij ineens wegloopt en zonder na te denken volg ik hem. "Wat is er nu?" Vraag ik en Bill draait zich naar mij om en ik zie de tranen in zijn ogen. Wat is er gebeurt in de tijd dat ik weg was?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wat is er met Bill aan de hand?
  Go Tom!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Komende deel kom je daarachter:)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen