Hier het laatste deeltje:)

Tom POV.

Ik kijk naar Bill en hij kijkt terug. "Vandaag heeft Lilou haar schooloptreden, toch?" Vraag ik en Bill knikt.

"Ik ben zo benieuwd. Kan je het geloven dat ze de hoofdrol heeft? Ik wist helemaal niet dat ze zo'n talent had," zegt Bill en ik lach even.

"Ik wist wel dat ze het in zich had, maar zelfs voor mij kwam die hoofdrol als een verrassing," zeg ik naar waarheid. "Ik ga mij omkleden," zeg ik dan nog waarna ik mij netjes aankleed en Bill doet hetzelfde. "Wouter, kom je? Jij moet ook netjes aangekleed zijn voor het moment dat we jouw zus gaan zien schitteren," zeg ik.

"Pap, moet dat echt?" Vraagt Wouter en ik knik waarna hij toch de kleding aantrekt die ik hem geef waarna ik ook naar de tweeling ga.

"Zo, we zijn klaar," zeg ik waarna we ook echt kunnen vertrekken."Wow, je ziet er prachtig uit," zeg ik tegen Lilou wanneer we bij d'r school zijn aangekomen.

"Dit is mijn kostuum," zegt ze en ik knik.

"Veel succes he lieverd, papa en ik zitten in de zaal," zeg ik en Lilou knikt waarna we in de zaal gaan zitten.

Zodra de show begint kijk ik naar Bill, die de tweeling op schoot heeft en onze zoon. Het is altijd riskant om twee jonge kinderen mee te hebben, maar ook zij moeten hun zus zien schitteren.

Lilou doet het echt geweldig op het podium. Echt een geboren actrice.

Na de show gaan we gelijk backstage en in plaats van dat ze eerst ons knuffelt knuffelt ze d'r jongere zusjes en ik lach even. We zijn zo gelukkig en nu is er echt een kans om zo gelukkig te blijven met z'n allen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te schattig!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen