Bill POV.

Ik ben opgelucht dat de baas in dit geval goed op mijn veiligheid let. Natuurlijk zal ik met dit werk nog regelmatig gevaar moeten opzoeken. Hetzelfde geldt voor Tom, maar we hebben voor dit werk gekozen en doen het allebei graag.

"Is het de bedoeling dat ik ze vandaag al ga schaduwen?" Vraag ik aan mijn baas en hij knikt.

"Des te sneller ze zijn opgepakt, des te beter," zegt mijn baas en hij geeft mij een formulier waar informatie opstaat. "Dit is hun adres, het is het handigst daar in de auto te wachten totdat ze buiten zijn," zegt mijn baas.

"Komt goed. Ik weet hoe ik het onopvallend moet doen," zeg ik en mijn baas knikt waarna ik gelijk vertrek en in een normale auto naar het adres toe rijd.

Vanuit de auto houd ik het huis in de gaten, ook al sta ik natuurlijk niet recht voor het huis, want ze mogen mij niet zien. Als ze argwaan krijgen heb ik een probleem.

Een heel groot probleem om precies te zijn.

Wanneer ik de man en vrouw na even het huis zie verlaten zie ik ze in de auto stappen waarna ik ook begin te rijden en het probeer bij te houden.

Wanneer ze stoppen rijdt ik iets door om ook te stoppen en ik stap uit en hoor een gil. "Versterking graag," zeg ik en ik noem de plek waar ik ben. Dit is misschien wel de makkelijkste missie ooit geweest. Ook al moet ik wel even afwachten of ze inderdaad opgepakt worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi zeker heel makkelijk

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen