Bill POV.

Ik loop weer het huis in en zie Tom met Tim in z'n armen op de bank zitten. "Heb je het gedaan omdat ik je even geen seks kon geven?" Vraag ik zachtjes.

"Dat is geen excuus, dus ik ga dat ook niet als excuus gebruiken. Ik kan alleen maar zeggen dat het mij spijt," zegt Tom en hij staat op. "Ik leg even Tim weer terug in z'n bedje, daarna kunnen we praten," zegt Tom en ik knik even waarna hij naar boven loopt en even later is Tom terug en hij zet zich naast mij neer.

"Tom, ik voel mij niet heel meer, daarom raakt jouw vreemdgaan mij nog erger," zeg ik.

"Ach Bill, ik snap dat het wennen is," zegt Tom en ik bijt in mijn lip.

"Ik dacht gewoon, wat boeit het? Ik wil geen kinderen meer, maar ik had niet verwacht dat mijn lichaam ineens anders reageert op alles," zeg ik.

"Bill, kom hier," zegt Tom, maar ik schud mijn hoofd. Dat ik mijn hart heb gelucht betekent niet dat ik hem al heb vergeven.

"Geef me even om je te vergeven, maar kan je wel vast beloven om het nooit meer te doen?" Vraag ik.

"Natuurlijk beloof ik dat. Ik heb haar nummer al geblokkeerd en gezegd dat ze nooit meer moet langskomen. Weet je hoe rot ik mij erover voel wat ik heb gedaan? Ik hou van je Bill. Ik ben gewoon stom geweest," zegt Tom waarna ik hem toch maar een knuffel geef. In Tom z'n ogen is te zien dat hij het meent.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom heeft echt spijt

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen