Drie dagen later.

Tom POV.

"Durf je het aan om te wandelen?" Vraag ik aan Bill en hij knikt even.

"Chloé moet ook buitenlucht binnenkrijgen, hmm," zegt Bill en ik knik even. Het is nog steeds doorbijten in mijn kleine huisje, maar ik heb een goed gevoel dat we binnenkort ergens kunnen gaan wonen waar het wat groter is.

Ik pak Chloé en leg haar in de kinderwagen. "Dan kunnen we gaan," zeg ik en Bill glimlacht naar mij waarna hij mijn hand vastpakt en met mijn andere hand duw ik de kinderwagen. Wanneer we nog wat verder lopen merk ik dat Bill ineens verstijft en ik kijk hem bezorgd aan. "Wat is er schat?" Vraag ik.

"D.Dat is de zoon van d.die man," brengt Bill uit.

"Ontspan je maar lieverd, ik ben bij je," zeg ik en ik zie Bill even knikken waarna we gewoon verder lopen, maar de jongen komt op ons afgelopen.

"Mijn vader is jou niet bevallen blijkbaar, aangezien ik jou nooit meer bij ons thuis heb gezien," zegt hij en ik merk dat Bill zich wat achter mij verstopt.

"Is ook logisch, niet? Hij verwachtte iemand van jouw leeftijd en dan krijgt hij jouw vader," zeg ik en de jongen haalt zijn schouders op.

"Mijn vader slaagt er anders wel eens in om iemand echt verliefd te krijgen," zegt de jongen en ik draai met mijn ogen waarna ik hem naar de kinderwagen zie kijken. "Mijn vader zei al dat ik een zusje heb," zegt hij, maar wanneer hij naar Chloé wilt kijken houdt ik hem tegen. Zijn vader is er zeker vergeten bij te zeggen dat hij Chloé heeft bedreigd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En Bill geeft verkracht
    Zieke familie !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen