Tom POV.

"Annie, let je even op de andere kinderen? Als het teveel wordt kan je opa en oma bellen," laat ik haar weten en ze knikt even waarna ik Bill met mij meeneem naar de dokter.

Bij de dokter aangekomen wordt hij onderzocht. "Ik vrees dat u een miskraam heeft gehad," zegt de dokter dan tegen Bill en ik kijk even Bill z'n kant uit en ik zie hem voor mijn ogen instorten. Het vele plassen van hem en z'n andere klachten kwamen dus toch niet door de stress.

"Kom hier," zeg ik en ik neem Bill in mijn armen. Ik weet hoe het was na z'n abortus en toen ging het niet eens om ons kind. "Kom maar," zeg ik tegen hem en ik help hem overeind waarna ik hem weer mee terug richting huis neem.

"Ik, ik wist niet," snikt hij.

"Het is okay," zeg ik zachtjes en ik veeg z'n tranen liefdevol weg. Ik weet dat ik het ook een plekje moet geven, maar Bill is nu even belangrijker. Ik neem Bill thuis mee naar de slaapkamer en hij legt zichzelf op het bed.

"Nog iets wat Chris verpest heeft," zegt Bill zachtjes.

"Schat, we weten niet of de miskraam door die stress komt," zeg ik zachtjes.

"Het is wel heel toevallig dat het net gebeurt wanneer Annie heeft verteld dat Chris haar op school lastigvalt," snikt Bill en ik zie dat hij z'n handen tot vuisten balt.

"Het komt wel weer goed," zeg ik zachtjes. Anita is ook nog klein, ook al snap ik Bill z'n verdriet wel heel goed en ook z'n woede naar Chris toe en waarom hij Chris de schuld geeft. "Ik ga Annie even aflossen," zeg ik en ik druk een kusje op Bill z'n wang waarna ik naar beneden loop, waar Annie met een huilende Anita in haar armen staat. "Sorry meid, ik help je wel," zeg ik en ik pak Anita van haar over. "We maken je fruithapje," zeg ik.

"Papa!" Roept Anita uit en ik kijk haar even aan. Het is de eerste keer dat ze verstaanbaar papa zegt, maar ik weet echt niet of dit het juiste moment is om dat met Bill te delen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Bill
    Stomme Chris
    Tom kan beter wachten met het zeggen even

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen