Bill POV.

Ik doe mijn best om de belofte die ik naar Tom toe heb gemaakt na te komen. "Papa, auto, kijk!" Roept Arthur en hij steekt z'n speelgoedauto naar mij uit en ik kijk er even naar. 'Okay Bill, nu op een juiste manier reageren, dat is wat Tom wilt,' zeg ik tegen mijzelf waarna ik bij Arthur neerhurk.

"Mooie auto he," zeg ik en Arthur knikt vrolijk waarna hij z'n armpjes om mij heen slaat. Mijn lichaam brandt pijnlijk, maar ik probeer het dit keer te negeren. Als ik dat niet doe wordt Tom kwaad omdat ik weer niet genoeg moeite heb gedaan. Hij weet niet hoe het voelt, maar ik snap dat hij wilt dat ik ook van zijn zoon kan gaan houden.

"Britney wou een tekening laten zien die ze heeft gemaakt," zegt Tom ineens en gelijk duw ik Arthur bij mij vandaan waardoor hij op de grond valt.

"Sorry, sorry," zeg ik snel wanneer hij ook nog begint te huilen. Tom zucht even waarna hij de koptelefoon met muziek pakt en op mijn hoofd zet. Dat is de oplossing die we hadden gevonden voor Arthur z'n gehuil.

"Kom maar lieverd," zegt Tom en hij tilt Arthur voorzichtig op en loopt de kamer uit en voorzichtig zet ik de koptelefoon weer af.

"Jij wou een tekening laten zien hoorde ik van papa Tom," zeg ik en Britney knikt gelijk waarna ze de tekening laat zien.

"Dit is ons gezin papa," zegt ze en ik glimlach totdat mijn oog ineens op een dokter valt. Heel onduidelijk op de achtergrond, maar je herkent een dokter er in.

"Wie is dat?" Vraag ik dan aan Britney.

"Mijn derde papa natuurlijk," zegt ze en ik trek mijn wenkbrauw op. Hoe kan zij daar nu vanaf weten? Tom en ik vertellen dat echt niet aan haar en die dokter kan het niet zelf hebben gezegd, want hij herinnert zich niks meer. Al die dingen die ik nog steeds niet snap, ik word er gek van.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wacht wat?!
  Ik ben die derde papa even kwijt?!
  Wat heb ik gemist?!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Haar bio papa was die dokter aan jet begin van het verhaal:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ik ben echt dit stuk helemaal
   Kwijt
   Gaat geen lampje ook branden

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Oeps:$Nja, aan het begin van het verhaal hoorde Bill van een dokter dat hij zwanger kan worden. Door de dokter een hand te geven, door die aanraking, wou de dokter op date met Bill en Bill zei na even denken ja en na die date hadden ze seks waarna Bill zwanger werd van Britney:)Toen kon het nog omdat hij nog niet aan Tom gekoppeld was:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Oh ja!! Nu ik dit lees komt het allemaal weet terug oeps !
   Echt slecht maar weet het nu wel weet hihi

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Hihi, mooi zo:)Soms helpt een iets uitgebreidere beschrijving om het terug te halen:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Zeker waar en weet het nu weer

   1 maand geleden
  • syllie1992

   👍🏻

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen