Bill POV.

Wanneer ik weer thuis ben zie ik dat Tom op de bank in slaap is gevallen. De kinderen hebben hem duidelijk uitgeteld. De arme schat. Ik schud Tom voorzichtig wakker waarna hij z'n ogen opent. "Bill," zegt hij zachtjes en ik knik even.

"Hoe was jouw dag?" Vraag ik hem.

"Vermoeiend. Igor huilde telkens, de andere kinderen wouden allemaal iets van me na school. Juliane wou de hele tijd aandacht," zegt Tom.

"We kunnen Juliane overdag ook naar haar vader brengen. Dat is voor nu misschien rustiger," stel ik voor. Ik kan daar zo voor mijn werk langsrijden, ondanks dat ik ook nachtdiensten heb en niet altijd op de meest normale tijden begin en eindig, maar volgens mij is dat ook voor Eduardo geen probleem. Het is alleen voor Tom lastiger wanneer ik werk op het tijdstip dat de kinderen naar bed moeten, want in z'n eentje krijgt hij dat lastiger voor elkaar. "Eduardo kan trouwens ook wel hier komen op de dagen dat mijn tijden ongunstig liggen. Volgens mij helpt hij graag," zeg ik.

"Ja, omdat hij verliefd op jou is," zegt Tom.

"Ook als hij niet verliefd was geweest zou hij graag helpen wanneer ik het hem zou vragen. Weet je wat? Ik vraag het hem gelijk," zeg ik waarna ik hem bel. Wanneer hij opneemt merk ik dat hij moeilijk praat. "Eds, ben je okay?" Vraag ik bezorgd.

"Gewoon in elkaar geslagen," zegt hij alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

"Ik kom er gelijk aan," zeg ik waarna ik ophang, maar dan besef ik pak dat ik Tom weer alleen laat, maar ik zorg ervoor dat het niet lang zal zijn. "Ik haal Eduardo even naar hier. Ik hou van je," zeg ik tegen Tom en ik druk een kus op z'n wang waarna ik vertrek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Gaat lekker !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen