Drie dagen later.

Tom POV.

Ik zit wat tv te kijken wanneer Bill bij mij op de bank komt zitten en zijn armen om mij heen slaat. "Ik heb je vergeven Tomi," zegt hij en ik had dat eigenlijk niet zo snel verwacht, maar ik ben er superblij mee.

"Dank je," zeg ik zachtjes en ik druk mijn lippen op die van hem en Bill zoent mij terug waarna hij dicht tegen mij aan gaat liggen.

"Je belooft het echt nooit meer te doen he? En dan bedoel ik niet alleen met je ex, maar met wie dan ook," zegt Bill.

"Ik beloof het Bill. Het was een fout en van fouten leer je, dus ik zal het echt nooit meer doen," verzeker ik hem en Bill knikt, duidelijk tevreden met mijn antwoord.De achtling is net een week twee en vandaag krijgt Tim nog wat onderzoeken. Ik wou het niet gelijk na z'n verjaardag inplannen, want dat vond ik ook zo sneu, maar een week later moet kunnen. "Kom eens bij papa lieverd," zeg ik en ik til Tim op en hij kijkt mij met een brede glimlach aan. Hij mist al een voortand door een val omdat hij zichzelf niet goed genoeg kon opvangen, want al probeert hij het, hij zakt dwars door z'n armpjes heen, maar gelukkig komt daar vanzelf een nieuwe tand zodra hij daar oud genoeg voor is.

"We gaan vandaag naar de dokter he," zeg ik.

"Nee!" Roept Tim uit en ik druk gewoon een kus op z'n wang.

"Het is niet eng. Je bent niet alleen daar," zeg ik. Bill en ik zullen er tenslotte ook zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Tim
    Hopelijk vinden ze wat

    Gelukkig is het weer goed met Tom en Bill

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen