Tom POV.

We hebben al een paar keer met de advocaat gesproken. Hij zegt dat er wel daadwerkelijk kansen zijn om mijn vader vrij te krijgen. Wanneer mijn telefoon gaat kijk ik erop en ik zie dat het mijn advocaat is. "Goedemiddag," zeg ik wanneer ik opneem.

"Goedemiddag meneer Kaulitz. Ik wou even laten weten dat de herzitting volgende week dinsdag plaatsvindt. Als we alles op alles zetten kan uw vader dan vrij snel vrij zijn," zegt de advocaat.

"Oh God, dankuwel," breng ik uit.

"Het is mijn werk he," zegt hij.

"Natuurlijk, maar toch bedankt," zeg ik waarna ik ophang en ik vlieg gelijk Bill om de hals. "Het gaat ons waarschijnlijk gewoon lukken," zeg ik waarna ik naar Timothy kijk die ons aankijkt. "Jij wilt zeker wel aan de rechter laten weten hoe lief opa voor jou was tijdens de ontvoering?" Vraag ik en Timothy knikt gelijk.

"Het is altijd die andere in mijn stomme dromen," zegt Timothy en ik lach even.

"Dan gaan we morgen naar opa toe, ja?" Stel ik voor en Timothy knikt gelijk. "Tenminste, als papa Bill dat goed vindt," zeg ik en ik kijk naar Bill.

"Natuurlijk vind ik dat goed," zegt Bill en ik lach even. Dat wist ik natuurlijk wel, maar het is voor de vorm. De kinderen moeten snappen dat Bill en ik allebei akkoord moeten gaan, tenzij het echt niet anders kan. "Oh, Tomi, ik denk dat ik weer in het restaurant ga werken. Het is mijn restaurant en het gaat spannend zijn om weer terug te zijn, maar ik weet dat ik het kan," zegt Bill en ik knik even.

"Ik zal je brengen wanneer je weer daar gaat werken," zeg ik en Bill knikt dankbaar waarna ik een kus op z'n wang druk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief
    Nu afwachten of goed gaat

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen