Tom POV.

Wanneer het pauze is loop ik met Bill mee naar z'n huis, maar wanneer hij de deur opent is het nog altijd akelig stil. "Ik heb een slecht voorgevoel," zegt Bill zachtjes waarna hij ineens naar de wc rent om over te geven. Ja, de minder leuke kanten van zwanger zijn.

Wanneer Bill weer terug is zijn z'n ogen helemaal rood van het huilen en ik sla mijn armen om hem heen. "Hey, het komt wel goed," zeg ik zachtjes.

"Ik hoop het," zegt Bill.

"Laten we gym skippen, dat is niet belangrijk genoeg," zeg ik tegen hem en Bill knikt dankbaar waarna we op de bank gaan zitten.

"Hoe kan je nog zo aardig tegen mij doen terwijl ik jou zo behandelt heb?" Vraagt Bill.

"Bill, ik wil niet boos op je zijn, dat is het," zeg ik zacht. De reden is natuurlijk omdat ik ons dochtertje thuis heb. Het is alleen niet verstandig om dat nu te delen, voor Bill zou dat waarschijnlijk voelen als nog een extra probleem. Wanneer de telefoon ineens gaat kijkt Bill op en snel rent hij erheen.

Tijdens het gesprek begint Bill al te huilen waarna hij zich op z'n knieën laat vallen. "Hey, Bill, wat is er?" Vraag ik en ik hurk bij hem neer en neem hem in mijn armen.

"Z.Ze heeft een ongeluk gehad, ze heeft het niet gered Tom, ze, fuck," snikt Bill en ik ga met mijn hand door z'n haar waarna Bill z'n tranen alweer wegveegt. "Ik kan niet voor mijn broertjes zorgen. De huur kunnen we komende maand al niet meer betalen en ik moet niet vergeten naar de abortuskliniek te gaan," zegt Bill en ik wil hem dolgraag helpen, maar ik weet niet hoe.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god en zijn broertjes van Bill nog
  Dochter erbij

  Je maakt beide levens in dit verhaal moeilijk 🤣

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, hun nog jonge levens zijn in dit verhaal zeker niet makkelijkxD

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen