Bill POV.

"Waarom heb je eigenlijk wel seks met mijn vader gehad als je hem zo veracht?" Vraagt hij ineens aan mij.

"Denk je echt dat het vrijwillig was?" Vraag ik zachtjes.

"Natuurlijk. Mijn vader is geen verkrachter. Hij is een verleider en dat is hem gelukt. Daarom heb je nu een kind," zegt hij en ik slik even. "Mijn vader lacht met mij mee wanneer hij hoort dat je hem een verkrachter noemt," zegt hij nog waarna hij hoofdschuddend wegloopt.

"Hey, Bill, ben je okay?" Vraagt Tom bezorgd en langzaam schud ik mijn hoofd.

"Hij gaat het tegen z'n vader zeggen. Wat denk je dat die vader dan gaat doen? Hij kent jouw naam door die stomme hack," zeg ik in paniek.

"Oh Bill," zegt Tom en hij legt z'n arm om mij heen. "Het komt goed," zegt Tom waarna hij weer naar Chloé kijkt. Tom is voor Chloé de beste vader die ze zich zou kunnen wensen. Ik denk ook niet dat ze later wilt horen dat ze door verkrachting is ontstaan en ik ben ook niet van plan haar dat te vertellen.

Ik ga dan weer dicht tegen Tom aan lopen en even kijk ik hem aan. Hij is zo'n prachtige man. Een man waarvan ik nooit had durven dromen die te mogen ontmoeten.

"Zo, we zijn weer thuis," zegt Tom en ik knik en ik besluit Chloé in de kinderwagen te laten liggen aangezien ze in slaap is gevallen.

"Laten we op de bank gaan zitten," zeg ik en Tom knikt waarna ik mij dicht tegen hem aanzet. Waarom heb ik zo'n stom voorgevoel dat ik Tom binnenkort ergens door ga kwijtraken?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik hoop het niet dat je hem kwijt raakt!

    Zo vader zo zoon!! Inteer gestoord

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen