Tom POV.

Die dag erna is het mij gelukt om nog één keer thuis te blijven, ook al moest ik beloven dat het nog eenmalig zou zijn. De volgende keer dat ik doordeweeks thuis ben zal zijn door vakantie of doordat ik ziek ben, en dat laatste heb ik niet graag.

"Nou, laat die map van jou eens zien," zeg ik tegen Bill wanneer Tess heerlijk ligt te slapen. Hij pakt de map tevoorschijn en slaat hem open op de pagina waar hij is gebleven. Ik kijk het hoofdstuk door en zie dat het behoorlijk logisch is ingedeeld. "Ik zou zeggen elke dag één hoofdstuk, misschien zouden twee hoofdstukken per dag zelfs moeten lukken," zeg ik.

"Ja, maar jij bent een nerd, soms," zegt Bill en ik lach even.

"Jij haalde ook goede cijfers tot de examen op de middelbare school. Ik weet dat je dit kunt schat," zeg ik en Bill knikt even.

"Als ik mij niet laat afleiden wel," zegt hij en ik neem zijn hand in die van mij.

"Ik wil weer vaker seks, gisteren was geweldig," zegt Bill ineens.

"We vinden onze momentjes wel. Nu leren, dat is belangrijker," zeg ik en wanneer Tess begint te huilen wilt Bill opstaan, maar ik duw hem terug op de stoel. "Leren jij, maak je vent trots," zeg ik en Bill lacht even waarna ik naar boven loop. "Hey liefje, ook wakker hmm? Misschien kunnen wij afspreken dat je papa Bill alleen stoort voor het hoognodige, zoals flesje en luier, dan beloof ik jou dat je elk weekend alle aandacht krijgt," zeg ik. Ik weet dat Tess mij niet begrijpt en dus niet zal luisteren, maar het zou handig zijn als dat wel kon.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw nu al een deal maken met de kleine Tess
    Toch heel Lief hoe de jongens samen doen

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen