Tom POV.

"Bill, ik weet nog steeds niet of het verstandig en veilig is, maar ik wil dolgraag officieel met je samen wonen," zeg ik en ik zie de brede glimlach waar ik zoveel van hou op Bill z'n gezicht verschijnen.

"Dat wou ik horen," zegt Bill en hij geeft mij een kusje en ik glimlach naar hem waarna ik met mijn hand over z'n arm begin te strelen.

"Ik hou van je Bill," zeg ik.

"Ik ook van jou. En ik ben blij dat seks niet meer zo belangrijk voor je is als vroeger toen we elkaar voor het eerst tegenkwamen," zegt Bill en ik knik.We zitten inmiddels in het restaurant. Ik heb Aad in mijn armen genomen, want ik hoop door zo dicht mogelijk bij z'n ouders te zijn, dat hij rustig kan blijven. En als we z'n flesje op tijd geven, zal hij daarvoor ook niet eerst hoeven huilen. "Hallo, Bill, Tom, en natuurlijk de kleine Aad," zegt Henk wanneer hij er aan komt gelopen.

"Hey," zeggen Bill en ik tegelijk en Henk lacht even waardoor Aad duidelijk schrikt en begint te huilen. "Stil maar lieverd, het was Henk maar, hij is een hele vriendelijke man," zeg ik tegen Aad terwijl ik hem zachtjes heen en weer wieg, totdat hij toch in slaap valt.

"Mijn vrouw en ik, we wouden eigenlijk vragen of jullie weer met ons op vakantie willen," zegt Henk en ik kijk hem even aan. Deze vraag komt onverwacht.

"Komen mijn baas en z'n vrouw ook weer?" Vraagt Bill.

"Nee, dit keer zijn het alleen wij met z'n vieren. Of eigenlijk vijven, Aad mag natuurlijk ook mee," zegt Henk.

"Okay, laten we het gewoon doen," zeg ik. Ik weet niet wat het doel van deze vakantie is, maar Henk en z'n vrouw zijn aardige mensen, dus het zal gezellig worden en dit keer hoeven Bill en ik tenminste niet te faken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi dit gaat leuk worden

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen