Tom POV.

Wanneer Anita eindelijk slaapt en de andere kinderen braaf zijn loop ik naar Bill. "Tomi," zegt hij en hij steekt z'n armen naar mij uit waarna ik gelijk naast hem ga liggen en hem dicht tegen mij aantrek.

"Wat dacht je ervan als we binnenkort op vakantie gaan? Ik denk dat we dat nu wel kunnen gebruiken. Even tot rust komen van alles wat op ons af is gekomen," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik wil dat. Ik weet dat jij bang bent dat ik weer weken alleen maar in bed lig," zegt Bill zachtjes.

"Is die angst onterecht dan?" Vraag ik.

"Waarschijnlijk niet," zegt Bill zachtjes en ik druk een kus op z'n wang. "Had je dit kind überhaupt wel gewild? Ik zie geen verdriet bij jou," zegt Bill zachtjes.

"Natuurlijk had ik het kind gewild. Een kind van jou en mij is het mooiste wat er is," zeg ik. "Het moet gewoon nog wat meer tot mij doordringen," zeg ik en Bill kijkt mij even aan.

"Is dat echt de reden?" Vraagt Bill en ik knik even waarna ik hem een kusje geef. Voor Bill is het nou eenmaal sneller echter omdat hij het mis heeft voelen gaan. "Okay. Zullen we dan op vakantie in de bergen? Dat is heel anders dan de omgeving hier met de zee in de buurt," zegt Bill en ik knik.

"Alles wat je wilt," zeg ik en ik geef Bill weer een zoen waarna hij z'n armen weer om mij heen slaat en een nieuwe golf van tranen volgt, maar ook hier komen we samen weer doorheen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te lief zo samen gewoon

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen