Tom POV.

Wanneer we bij een eettentje zijn aangekomen zet ik mij neer en Ron kijkt mij aan. "Ben je weer okay lieverd?" Vraag ik aan hem en ik zie Ron even knikken, maar echt gemeend is het niet. "Wanneer de tour klaar is gaan we wat leuks doen. Jij mag kiezen," zeg ik tegen hem en ik zie hem knikken. Ik wil mijn zoon nog zien lachen voor de tour en kan alleen maar hopen dat, dat gaat gebeuren. Ik wil niet dat hij hele dagen verdrietig is.Wanneer we wat hebben gegeten en gedronken loop ik met Ron terug naar ons vakantiehuis. "Waarom is deze dag al voorbij papa?" Vraagt Ron.

"Later gaan dagen nog veel sneller," zeg ik, want dat weet ik uit ervaring.

Ron legt z'n armen rond mijn benen en ik glimlach even naar hem. "Vlak voor de tour doen we ook nog zo'n dag, ja?" Stel ik voor en Ron knikt. Ik moet gewoon Ron extra verwennen. Hij is misschien de oudste, maar hij is ook degene die er het meeste moeite mee heeft dat ik ga, ook al weet ik niet hoe Ryan er in staat, want Ryan snapt dit allemaal natuurlijk nog niet.

"Kijk, papa Bill wacht op ons," zegt Ron en ik lach even waarna we naar Bill toe lopen.

"Is het hier goed verlopen vandaag schat?" Vraag ik aan Bill en ik geef hem een zoen.

"Ja, natuurlijk. Ik ben alleen wat ziekjes vandaag," zegt Bill.

"Had dat dan gezegd," zeg ik.

"Nee, Ron verdiende z'n tijd met jou," zegt Bill en ik glimlach even.

"Dank je schat," zeg ik en Bill knikt waarna hij met z'n hand door Ron z'n haren gaat. Ik weet dat Bill de gave heeft om Ron af te leiden tijdens mijn afwezigheid, dus daar moet ik gewoon op vertrouwen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief!!!
    Dat gaan Ron echt wel helpen!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen