Bill POV.

Bij Eduardo thuis staat de deur al open en ik loop gelijk naar binnen. Ik zie overal kaarsjes staan en de sfeer oogt behoorlijk romantisch. Wanneer ik Eduardo eindelijk heb gevonden hurk ik bij hem neer. "Verwachtte je romantisch bezoek?" Vraag ik.

"Ik, ik had dit voor jou gedaan, maar voordat ik jou kon bellen kwam er één of andere gast," brengt Eduardo met moeite uit.

"Eds, je weet toch dat jij en ik niet kan? Seks ja, de rest is gewoon nee," zeg ik.

"Ik weet het," zegt hij zachtjes.

"Maar die vent die jou in elkaar sloeg, kende je hem?" Vraag ik.

"Volgens mij niet," zegt hij.

"Ook niet uit je verleden?" Vraag ik en Eduardo schudt langzaam z'n hoofd waarna ik hem overeind help. "Bij mij thuis verzorg ik de wonden wel," zeg ik, want anders is Tom weer veel te lang alleen met de kinderen.

Ik neem Eduardo mee naar de auto en Eduardo drukt uit het niets een kus op mijn wang. "Nou, nu zit er bloed op mijn wang," zeg ik en ik veeg het weg waarna ik de auto start om naar huis te rijden.Bij mij thuis aangekomen help ik Eduardo mee naar binnen en zet hem op de bank. "Wie heeft hem zo toegetakeld?" Vraagt Tom.

"Dat weten we geen van beide, kan je iets pakken om de wonden schoon te maken?" Vraag ik aan Tom die gelijk knikt, om even later terug te komen.

"Dit is alles wat ik kon vinden," zegt hij.

"Dat is genoeg," zeg ik met een glimlach.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Grr
  Dit krijgt nog een staartje

  1 maand geleden
 • Pineapple20

  Snel verder!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen